Star Wars -hahmo Boba Fett saa oman televisiosarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney Plus -palveluun on tulossa uusi näytelty Star Wars -sarja. Sen päähenkilönä nähdään elokuvistakin tunnettu monien fanien suosikkihahmo, palkkionmetsästäjä Boba Fett.

The Book of Boba Fett -sarjassa seurataan kuuluisan palkkionmetsästäjän ja salamurhaaja Fennec Shandin seikkailuja The Mandalorian -sarjan tapahtumien jälkeen. Boba Fettin roolissa nähdään jälleen hahmoa Mandalorian-sarjassa ja tämän isää elokuvissa näytellyt Temuera Morrison.

The Book of Boba Fett -sarjan on nyt vahvistettu alkavan Disney Plus -suoratoistopalvelussa vielä tämän vuoden puolella, 29. joulukuuta. Esimakua siitä saatiin jo The Mandalorianin toisen kauden viimeisen jakson lopussa. The Mandalorian -sarjan paluuta joudutaan sen sijaan vielä odottamaan, sillä kolmannen tuotantokauden on määrä ilmestyä vuoden 2022 aikana.