Mikä vartalo! Salkkarikaunotar Jasmin Voutilainen tyrmäävän kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -hittisarjasta ja siihen pohjautuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on nähty myös esimerkiksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjassa.

Monien muiden julkkiskaunottarien tapaan myös Jasmin kaipaa jo kovasti mennyttä kesää, ja sen kunniaksi hän onkin nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa upean selfiekuvan. Siinä Voutilainen poseeraa alusvaatteisillaan peilin edessä ja toteaa osuvasti ”Oispa kesä”.

Taannoin Jasmin erosi pitkän parisuhteen jälkeen ja avautui sosiaalisessa mediassa ikävästä tilanteesta ja sen herättämistä tunteista. Samalla hän kiitti saamistaan positiivisista viesteistä.

– Kiitos jo nyt teidän monista tsemppiviesteistä. Erot on aina vaikeita, ei kai sille mitään voi. Silti haluan toivottaa hyvää alkavaa viikkoa kaikillle, ja tsemppiä teille, jotka ootte samassa tilanteessa, Jasmin kirjoitti tuolloin seuraajilleen.