Poliisi: Huumehörhö ajeli aseen kanssa Lahdessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisipartio pysäytti parikymppisen miehen kuljettaman henkilöauton tarkastusta varten keskiviikkona iltapäivällä Lahden Sopenkorvessa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Hämeen poliisin mukaan kahden matkustajan kanssa teollisuusalueella ajellut mies on ajokiellossa ja hänellä on kolme aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista vuoden sisällä. Autoon tehdyssä paikanetsinnässä autossa löytyi ampuma-ase.

Kuljettajan asuntoon tehtiin kotietsintä, jonka yhteydessä asunnosta löytyi vähäinen määrä huumaavia lääkeaineita. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kahteen huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ampuma-aserikokseen. Hänet otettiin kiinni epäiltynä ampuma-aserikokseen kuin myös kaksi autossa ollutta matkustajaa.