Sofia Vergara alastomana kahvipapujen päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sofia Vergara on tullut monille suomalaisille parhaiten tunnetuksi komediasarjasta Moderni perhe. Nyt kolumbialaistaustainen tähti on villinnyt somejulkaisulla, jossa hän ylistää kahvia katseet vangitsevala tavalla.

Sofia Vergara juhlisti kansallista kahvipäivää Instagramissa jakamallaan rohkealla kuvalla. Siinä hän makaa kolumbialaisten kahvipapujen päällä alasti. Hän on tosin peittänyt intiimialueensa somepalvelun sääntöjen mukaisesti pavuilla.

– Hyvää kansallista kahvipäivää! Täysin kolumbialaista kahvia, Vergara kirjoitti.

Kolumbiasta Yhdysvaltoihin muuttanut Sofia Vergara on näytellyt erinäisissä elokuva- ja tv-rooleissa 2000-luvun alusta saakka. Hän on naimisissa True Blood -tähti Joe Manganiellon kanssa. Vergaran seuraava rooli on Koati-animaatioelokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa tänä syksynä.