Youtube-tähti ja kauneusbloggaaja kuoli yllättäen 34-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen meikkaaja ja Youtube-tähti Mel Thompson on kuollut päivää ennen hänen 35-vuotissyntymäpäiviään. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Hänen miehensä vahvisti suru-uutisen maanantaina 27. syyskuuta.

– Mel valitettavasti menehtyi eilen. On vaikeaa valita vain kymmentä kuvaa. Menetimme kauniin persoonan. Haluan näyttää, kuinka paljon hän sai ihmisiä hymyilemään. Ihmiset lähettävät hänelle edelleen viestejä ja kysyvät kuulumisia ilman, että tietävät hänen menehtyneen. On mahtavaa huomata, kuinka rakastettu hän oli, ja hän myös rakasti teitä. Rakastan häntä ikuisesti, hän oli perheemme pilari, Mel Thompsonin aviomies Puffin Thompson kirjoittaa Instagramiin.

Heillä on neljä lasta. Mel Thompson kirjoitti Instagramiin perheensä kohtaamista vaikeuksista kesäkuussa. Tällöin ei kerrottu tarkemmin, mistä asiassa oli kyse. Ystävät ovat kuitenkin aiemmin kertoneet naisen kärsineen terveysongelmista jo pitkään.