The Voice of Finland jatkuu – Anna Puu palaa tähtivalmentajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Voice of Finland palaa ruutuihin uusien jaksojen voimin jälleen tammikuussa. Nelosella ja Ruutu -palvelussa nähtävän kykykilpailun tähtivalmentajien joukkoon palaa toivottu nimi.

Uutena vanhana tähtivalmentajana The Voice of Finlandin uudella kaudella toimii Anna Puu. Hän toimi tähtivalmentajana ohjelman neljällä kaudella, mutta ei ollut mukana ohjelman viime kaudella. Mukana ovat myös tuttuun tapaan Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen sekä Sipe Santapukki ja Juha Tapio.

– Olen jo useamman kauden toivonut, että valmentajien joukkoon saadaan lisää naisia. Ihailin Maijan osaamista kotikatsomosta viime kaudella, joten on mahtavaa päästä tekemään hänen kanssaan töitä, Anna Puu kertoo tiedotteessa.

Parhaillaan Nelosella on käynnissä The Voice of Finland All Stars. Siinä kilpailevat aikaisemmilta kausilta tutut laulajat Michael Monroen, Tarja Turusen ja Elastisen toimiessa tähtivalmentajina.