Prinssi Charles yhteistyöhön Amazon Prime Videon kanssa – edistää maailman hyvinvointia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningakunnan 72-vuotias prinssi Charles perustanut oman RE: TV -ohjelmasarjan, jossa paneudutaan maailman kriisien ratkomiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Nyt ohjelmasarja on solminut sopimuksen viihdejätti Amazon Prime Videon kanssa.

– Dokumenttielokuvat kattavat valtavan määrän innovaatioita kahvin kierrätyksestä sademetsien uudelleen istuttamiseen. Ne tuovat esiin projekteja kaikkialta maailmasta, jotka työskentelevät loistavien aloitteiden parissa. Nämä aloitteet voivat auttaa muuttamaan liiketoimintatapaa ja helpottaa meitä tekemään puhtaampaa ja kestävämpää taloutta, RE:TV:n tiedottaja kertoo.

Kuninkaalliset ja valtion päämiehet ovat tehneet sopimuksia televisioyhtiöiden ja suoratoistopalveluiden kanssa viime vuosien aikana. Ohjelmien tavoitteet ovat usein yhteiskunnallisia ja informatiivisia.