Angelina Jolie ja The Weeknd bongattiin treffeillä – seurusteluhuhut heti liikkeelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Angelina Jolie ja laulaja The Weeknd ovat joutuneet suhdehuhujen keskiöön. Syynä on kaksikon yhdessä viettämä aika esimerkiksi illallisella. Nyt heidät nähtiin Santa Monicassa aterioimassa.

Kuuden lapsen äiti, 46-vuotias Angelina Jolie, käy parhaillaan läpi ikävää eroa näyttelijämies Brad Pittistä. Hän on kuitenkin nauttinut illallista 33-vuotiaan hittitehtailija Abel Tesfayen, eli The Weekndin kanssa italialaisessa ravintolassa.

Heidät nähtiin yhdessä ensimmäisen kerran heinäkuussa, kun kaksikko nautti yksityiskonsertista Los Angelesissa. Myös tällöin he viettivät iltaa Santa Monican italialaisessa ravintolassa nimeltään Giorgio Baldi, Daily Mail uutisoi. Ehkäpä kaksikko verestää muistojaan ensimmäisestä kohtaamisestaan samassa paikassa aterioidessaan.