Asiakas tutustui maastoautoon – nainen tyydytti itseään takapenkillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Asiakas oli mennyt katsomaan sopivan näköistä vuoden 2010 Jeep Wrangleria Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevassa Pensacolan Bob Tyler Toyota -autokaupassa keskiviikkona iltapäivällä. Yllätyksekseen hän löysi auton takapenkiltä alastoman naisen.

Nainen masturboi jalat levällään takapenkillä. Hänestä tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen. Poliisit pidättivät naisen ja hän osoittautui kodittomaksi 39-vuotiaaksi Alexis Kingiksi. Auto kärsi vahinkoja episodissa, The Smoking Gun uutisoi.

Auton radio oli mennyt rikki ja takapenkillä oli kuukautisveritarhoja. Lisäksi auton kerrottiin haisseen niin pahalle, että se jouduttiin viemään perusteelliseen puhdistukseen ennen uudelleen myyntiin asettamista. King masturboi tästä lähtien vankilan sellissään.