Donald Trump putosi Yhdysvaltojen rikkaimpien listalta – ensikerran 25 vuoteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikemies ja Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump on ollut vuosikausien ajan mukana vuotuisalla 400 rikkaimman amerikkalaisen listalla. Tänä vuonna hän on kuitenkin pudonnut listan ulkopuolelle.

Donald Trump ei ole Forbes-lehden mukaan ensi kertaa 25 vuoteen 400 rikkaimman amerikkalaisen joukossa. Hänen omaisuutensa on jäänyt noin 400 miljoonaa dollaria vajaaksi mukaan pääsemisestä. Vielä viime vuonna hän oli listan sijalla 339.

Lehden mukaan Trump saattaisi olla edelleen 400 rikkaimman amerikkalaisen joukossa, mikäli hän olisi tarttunut viisi vuotta sitten tilaisuuteen hajauttaa omaisuutensa. Listalta putoamisesta huolimatta Trump on edelleen miljardööri. Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan noin 2,5 miljardia dollaria.