Kim Herold esitteli vastasyntyneet kaksosensa: ”Nyt olen tuplaisä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Herold tunnetaan niin laulajana, mallina kuin personal trainerinakin. Nyt 41-vuotias suomalaistähti on myös tuore isä, sillä hän on saanut Pauliina-vaimonsa kanssa kaksoset. Kim Herold juhlisti perheenlisäystä sosiaalisessa mediassa. Laulaja-lauluntekijä jakoi sairaalassa otetun kuvan.

– Halusin aina isäksi, en koskaan pitänyt sitä itsestäänselvyytenä. Nyt olen tuplaisä! Kiitoksia sinulle, vaimoni, Herold kirjoitti kuvatekstissä.

Kuvassaan Herold pitelee vastasyntyneitä kaksoslapsiaan käsissään. Somepäivitys keräsi tuhansia tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja muun muassa Martina Aitolehdeltä, Ile Uusivuorelta ja Jukka Hildeniltä. Herold paljasti kesäkuussa vaimonsa olevan raskaana. Tuolloin hän julkaisi tyylikkään mustavako-otoksen, jossa pariskunta poseeraa koiransa Benjin kanssa.