Miljardöörin vaimo luki avioerostaan juorulehdestä – näki samalla miehen uuden tyttöystävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri John Paulsonin vaimo Jenny Paulson luki Page Six -lehdestä, että hänen aviomiehensä ja kahden lapsen isä on hakenut avioeroa. Samassa jutussa esiteltiin John Paulsonin uusi tyttöystävä, josta vaimolla ei ollut hajuakaan entuudestaan.

Noin 4,7 miljardin dollarin arvoisen omaisuuden omistava John Paulson vei avioeropaperit Suffolk Countyn oikeuteen syyskuun lopulla. Hän kuitenkin unohti mainita asiasta vaimolleen. Tämä kaikki tuli suurena yllätyksenä hänen Jenny-vaimolleen.

Sen sijaan 65-vuotias Paulson on tapaillut sosiaalisen median vaikuttajaa, Alina de Almeidaa. Nainen on 33-vuotias ja mies vei hänet Manhattanille hyväntekeväisyysillalliselle vaimonsa tietämättä jo syyskuussa, Page Six raportoi. Jenny ja John Paulson olivat naimisissa 21 vuotta.