Pyynikin Distilling Companyn vodkalle kansainvälisiä palkintoja

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Pyynikin Distilling Company -tislaamo on saanut kansainvälistä kiitosta. Kaksi tamperelaisen tislaamon vodkaa palkittiin The Spirits Business Vodka Masters 2021 -kilpailussa.

Sekä Pyynikin Korpiklaani Vodka että Koivu Vodka palkittiin syyskuussa pidetyssä kilpailussa kultamitalein. Kultamitalint tulivat Flavoured & Infused Vodka -sarjassa. Yhteensä kilpailuun osallistui 133 eri vodkaa 63 tislaamosta.

– Korpiklaani ja Koivu Vodka ovat molemmat tislattu meidän keräämistä raaka-aineista ja ovat kunnianosoitus suomalaiselle luonnolle. Korpiklaani Vodka tislataan kuusenhavuista ja Koivu Vodka koivunlehdistä. Upeaa, että suomalaiset maut toimivat kansainvälisestikin, kuvailee Pyynikin Distilling Companyn päätislaaja Samuli Peltonummi.

Korpiklaani Vodka valittiin jo maaliskuussa World Vodka Awards -kilpailun parahaaksi vodkaksi Infused and Botanical Vodka -kategoriassa. Tislaamo on kerännyt vuosien aikana mainetta lukuisissa kilpailuissa ja saanut huomiota esimerkiksi maailman ainoalla 100-prosenttisesti hävikkimausteista valmistetulla Recycled Citrus Gin -ginillä.