Rautatieasemien näytöt ja kuulutuslaitteet sekosivat koko maassa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Rautatieasemien matkustainformaatiojärjestelmässä oli eilen valtakunnallinen häiriö. Asemien kuulutukset eivät toimineet, eikävätkä monitorit näyttäneet reaaliaikaista tietoa. Vika korjattiin eilen illalla.

– Eilen iltapäivällä rautatieasemien matkustajainformaatiojärjestelmä vikaantui koko Suomessa. Häiriön vuoksi asemien kuulutukset eivät toimineet eivätkä monitorit näyttäneet reaaliaikaista tietoa.Vika on nyt paikallistettu ja saatu korjattua. Ajantasaista matkustajainformaatiota on taas tarjolla valtakunnallisesti asemien ja laiturialueiden näyttö- ja kuulutuslaitteilla, Fintrafficin Rataliikennekeskus tiedotti.

Näytöille ei myöskään voinut lisätä info-tiedotteita. Jatkossa vastaavaan ongelmaan saa apua junalahdot.fi -palvelusta.