Valtakunnallista unelmien työpäivää vietettiin – työntekijöiden hyvinvointi kannattaa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Suomalaisia työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyviä tapahtumakokonaisuuksia ja välittää parempaa työelämää kehittäviä asiantuntijapalveluita järjestävä Work goes happy on lanseerannut valtakunnallisen unelmien työpäivän. Unelmien työpäivää juhlittiin tällä viikolla jo viidettä kertaa.

– Päivän tarkoituksena on kannustaa ja herätellä yrityksiä ja työyhteisöjä kiinnittämään erityistä huomiota työhyvinvointiin ja järjestämään omia unelmien työpäivä pop up -tapahtumia henkilöstölleen, Work goes happy uutisoi.

Viime vuosina päivään on osallistunut 50.000 suomalaista työntekijää ja tuhansia yrityksi ja organisaatioita. Päivän päätapahtuma on Work goes happy Turku, johon osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumisen.