Jannika B ja Toni Wirtanen julkaisivat ihastuttavan perhepotretin – pienokainen sai nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaislaulaja Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tunnettu Toni Wirtanen saivat taannoin perheenlisäystä. perheeseen syntyi syyskuussa pariskunnan toinen lapsi.

Nyt Jannika B on julkaissut Instagram-tilillään perhepotretin, jossa nähdään myös kuukauden hiljattain täyttänyt vauva. Samalla laulaja paljasti lapsen saaneen jo nimen, joskaan hän ei ainakaan vielä kertonut sitä julkisuuteen.

– Mini sai nimensä, Jannika B kirjoitti.

Jannikalla ja Tonilla on myös vuonna 2015 syntynyt Martta-tytär, joka niin ikään nähdään kuvassa. Perheonnea hehkuva potretti keräsi nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Kommenttiosiossa ihastustaan ilmaisivat muun muassa Hannele Lauri, Anna Puu ja Redrama.