Justin Bieber aloitti yhteistyön kannabisfirman kanssa – lanseeraa valmiiksi käärityt jointit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on laajentamassa toimiaan laillisen kannabisteollisuuden pariin. Laulaja on aloittanut yhteistyön kannabistuotteita valmistavan yhdysvaltalaisen Palms-yhtiön kanssa.

Justin Bieberin ja Palmsin tuoreen yhteistyön tuloksena neljässä Yhdysvaltojen osavaltiossa lanseerataan Peaches-kannabissavukkeet. Niitä myydään seitsemän valmiiksi rullattua savuketta sisältävissä pakkauksissa. Osa myytyjen tuotteiden tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kannabissavukkeiden Peaches-nimi viittaa paitsi persikan makuun, myös Justin Bieberin tuoreimmalla albumilla kuultavaan Peaches-hittiin. Hypebeast-sivuston mukaan tuotteita myydään alan liikkeissä Kaliforniassa, Nevadassa, Massachusettsissa ja Floridassa, joissa kannabiksen viihdekäyttö on laissa sallittua.