70’s Show saa jatkoa – Netflix työstää 90’s Show -sarjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa 70’s Show -komediasarjassa seurattiin nuorten elämää Yhdysvaltojen Wisconsinissa 1970-luvun lopulla. Nyt vuosituhannen vaihteessa esitetty sarja on saamassa jatkoa, joka sijoittuu tietenkin 1990-luvulle.

Suoratoistopalvelu Netflix on antanut vihreää valoa That 90’s Show -sarjalle. Uudessa sarjassa seurataan Topher Gracen näyttelemän Ericin ja Laura Preponin näyttelemän Donnan Leia-tytärtä, joka tutustuu Point Placen uuteen sukupolveen viettäessään kesää isovanhempiensa luona grungen, Spice Girlsin ja Tamagotchien kulta-aikana.

Deadline-sivuston mukaan Eric Formanin vanhempia 70’s Show -sarjassa näytelleet Kurtwood Smith ja Debra Jo Rupp ovat mukana uudessa sarjassa. Myös esimerkiksi Topher Gracen, Laura Preponin ja Ashton Kutcherin odotetaan vierailevan uudessa sarjassa.

70’s Show -sarjaa tehtiin kahdeksan tuotantokauden verran vuosina 1998-2006. Sarja sai vuonn 2002 myös 1980-luvulle sijoittuneen 80’s Show -spinoffin, joka kuitenkin päättyi jo yhden tuotantokauden jälkeen.