Victoria Beckham baaritiskillä – tulikuuma kaunotar sykähdyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tähti ja nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham ei enää nykyisin kovin usein paistattele somekuvissa tai muutenkaan julkisuudessa, vaan hän keskittyy pääasiassa bisneksiinsä ja niiden markkinoimiseen. Taannoin hän teki kuitenkin poikkeuksen ja julkaisi kansainvälisen koirienpäivän kunniaksi julkaissut itsestään kaksi ihastuttavaa lapsuuskuvaa.

Nyt vuorossa on ollut jälleen bisneshenkinen päivitys, jossa kuitenkin nähdään Posh Spice huippunäyttävänä poseeraamassa baaritiskillä vihreässä mekossa. Viettelevän kuvan yhteydessä hän korostaa kurvejaan toteamalla ”Cheeky Posh!” ja lisäämällä mukaan hashtagin ”PoshIsBack”. Otos sai saman tien faneilta suuren suosion, sillä se keräsi saman tien satojatuhansia tykkäyksiä.