Haluaisitko yöpyä Nalle Puhin mökissä? Nyt siihen on mahdollisuus

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Airbnb-majoituspalvelu tarjoaa toisinaan mahdollisuuden yöpyä perinteisiä huoneistoja ja lomamökkejä erikoisemmissakin paikoissa. Nyt Iso-Britanniassa on tarjoutunut tilaisuus viettää lomaa Nalle Puhin mökkiä hämmästyttävästi muistuttavassa majoituspaikassa.

East Sussexissä sijaitsevaan Ashdown-metsään on rakennettu Nalle Puhin kodista inspiraationsa saanut mökki. Sen on suunnitellut Nalle Puhia 30 vuoden ajan piirtäny taiteilija Kim Raymond A.A. Milnen kirjojen ja E.H. Shepardin alkuperäisten piirrosten pohjalta. Hunajapurkkien lisäksi mökistä löytyy muun muassa rentoutumiseen tarkoitettuja joogamattoja.

Mökissä vieraileville tarjotaan opastettu kiertokäynti tosielämän Puolen hehtaarin metsäksi kuvaillussa Ashdown-metsässä. Bearbnb-nimen saanut mökki valmistui Disneyn ja Aribnb:n yhteistyön tuloksena Nalle Puhin 95. syntymäpäivän kunniaksi. Mökkiin otetaan varauksia 20. syyskuuta alkaen.