Moni on törmännyt lasiseinään, mutta nyt nähtiin ennätys? Hulvaton video verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen on joskus törmännyt lasiseinään syystä tai toisesta. Nykyisin suuret lasipinnat merkitään usein esimerkiksi tarrolla, mutta aina näin ei ole ollut ja joskus tarrat jäävät kiireessä ja epähuomiossa huomaamatta. Myös monissa kodeissa esimerkiksi terassin lasitus on sellainen, jota päin voi vahingossa kävellä.

Nyt verkossa nähdään poikkeuksellinen tapaus, jossa valvontakamera on ikuistanut nuoren naisen kävelemässä lasiseinään. Eikä siihen vain kerta riittänyt, sillä ensimmäisen törmäyksen jälkeen tulee myös toinen ja lopulta vielä kolmaskin. Vasta neljännellä yrityksellä kasvojaan pitävä nainen löytää lasiseinästä aukon, josta kulkea. Tämä lienee epävirallinen lasiseiniin törmäilyn ennätys.