Britney Spears sai koiranpennun – söpöläinen ihastuttaa videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikeita aikoja läpikäyneen Britney Spearsin elämässä on tapahtunut viime aikoina valoisia käänteitä. Huoltajuusjärjestelyjen vuoksi otsikoissa ollut tähti meni taannoin kihloihin poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Nyt 27-vuotias mies on yllättänyt hänet lahjalla.

Sam Asghari paljasti Instagram-tilillään hankkineensa Britneylle koiranpennun. Kyseessä on Porsha-niminen dobermanni. Asgharin mukaan koiran tarkoitus on sekä rakastaa Britneytä varauksetta että suojella häntä ihmisiltä, joilla on huonot aikeet.

– Yllätin kihlattuni perheemme uusimmalla jäsenellä, Porshalla, Sam kirjoitti.

Britney Spears ja Sam Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Pariskunta meni kihloihin syyskuussa, pian sen jälkeen kun Britneyn isä haki oikeudessa laulajan holhousvastuun lopettamista.