Nelli Matula valmisti itselleen mekon – silmiähivelevä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Nelli Matula on päättänyt rohkeasti kokeilla jotain uutta. Hän suunnitteli ja ompeli itselleen omin käsin juhlamekon serkkunsa Toscanassa viettämiin häihin. Tähti esitteli näyttävää lopputulosta Instagramissa ja avautui samalla työprosessista.

– Asiat joita menetin: hermot, rahat, kaikki kesän vapaapäivät. Asiat joita sain: laatuaikaa äidin kanssa, luomisen iloa, näperrystaitoja, silkkimekon, Matula kirjoitti.

– Mulla ei ollu mitään kaavoja tähän, vaan suunnittelin, piirsin, tein prototyypit ja kaavat ihan itte. Vaikka se olikin palkitsevaa, nii jotenkin mun päässä tää vaikutti helpommalta ku mitä se sit käytännössä oli. Muistuttakaa mua et ens kerralla palkkaan ammattilaisen, tähti totesi.

Matula kiitteli julkaisussa avusta äitiä, jonka hän kuvaili olevan ihan pro. Julkaisu keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja niin faneilta kuin muilta suomalaistähdiltäkin.