Scream-elokuville jatkoa – tältä näyttää viidennen osan traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu kauhua ja komediaakin yhdistänyt slasher-elokuva Scream saa ensi jatkoa vuonna. Vuorossa on jo elokuvasarjan viides osa, jossa mukana on sekä vanhoja tuttuja että uusia kasvoja.

Viidennessä Scream-elokuvassa haamunaamariin sonnustautunut murhaaja piinaa nuoria Woodsboron kylässä 25 vuotta ensimmäisen osan jälkeen. Alkuperäisistä murhista selviytynyt Sydney Prescott palaa kotikonnuilleen auttaakseen potentiaalisia uhreja ja selvittääkseen, kuka uusi tappaja on. Esimakua Matt Bettinelli-Olpinin ja Tyler Gillettin ohjaamasta elokuvasta saadaan sen ensimmäisessä trailerissa.

Mukana viidennessä Screamissa ovat edellisistä osista tutut Neve Campbell, Courteney Cox ja David Arquette sekä uusina kasvoina muun muassa Melissa Berrea, Jack Quaid ja Jenna Ortega. Uuden elokuvan nimi on ainakin Yhdysvalloissa yksinkertaisesti ja hieman hämäävästi Scream, joskaan tiedossa ei ole tuleeko se saamaan Euroopassa toisenlaisen nimen. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 14. tammikuuta 2022.