Ex on the Beach -tähti kuoli puukotukseen Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Ex on the Beach -realitysarjan yhdysvaltalaiseen versioon kilpailijana osallistunut Chris Pearson on kuollut. Realitytähti menehtyi sunnuntaina Los Angelesissa tapatuneen välikohtauksen seurauksena.

Chris Pearsonin kerrotaan päätyneen sanaharkkaan Erwin Streetillä aamuyöstä. Riidan aikana toinen osapuoli otti esiin teräaseen ja puukotti sillä Pearsonia. Uhri kiidätettiin Deadline-sivuston mukaan sairaalaan, jossa hän kuoli vammoihinsa.

Poliisi ei ole toistaiseksi saanut kiinni puukotuksesta epäiltyä henkilöä. Coloradon osavaltiosta kotoisin olevan Pearsonin perhe on sittemmin kerännyt varoja hautajaiskuluihin GoFundMe-palvelussa. DJ:nä työskennellyt Chris Pearson osallistui Ex on the Beach US -sarjan ensimmäiselle tuotantokaudelle vuonna 2018. Sarjaa on esitetty Suomessa Ruutu-pavelussa.