Näin vapautat keittiön tasoja käyttöön – luo tilaa nerokkailla ratkaisuilla

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keittiössä ei ole koskaan liikaa laskutilaa. Kun jokaiselle tavaralle tekee oman paikan keittiön kaapeista tai laatikoista, vapauttaa samalla työtilaa ruoanlaittoon. Erilaiset ratkaisut luovat lisätilaa.

Keittiön altaan päälle voi panna aputason tai lävikön. Kaappien ovien sisäpuolelle voi puolestaan ripustaa telineitä mausteille, muovipusseille, pesuaineille tai vaikkapa keittiöpyyhkeille. Kerrostetut lokerikot ja pyörivät säilytysjärjestelmät antavat lisätilaa kaappien hyllyille ja auttavat tuotteiden esille ottamisessa.

Tasolle voi panna myös pienen hyllyn, jolloin tavaroita saa kahteen kerrokseen. Erilaiset monikäyttöiset telineet luovat järjestestystä kuivaskaappiin esimerkiksi astianpesuaineelle, karhunkielelle ja tiskiharjalle. Ripusta hedelmäkori kattoon roikkumaan tai pane keittiövälineille kisko seinälle koukkuineen.