Winnie Harlow sykähdyttää – biksut kuin virkatut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kahdeksan vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen harvinaisen ulkonäkönsä ansiosta.

Estottomissa kuvissa usein viihtyvä supermalli on nyt keikistellyt sosiaalisen median kuvissaan upeissa värikkäissä biksuissa, jotka ovat kuin virkaten tehdyt. Samalla ne sisältävät myös verkko-osion keskivartalon päällä, mutta se peittää hädin tuskin mitään. Värimaailma oli kuin suoraan Jamaicalta, ja Winnie osallistuikin asussa Jamaica-teemabileisiin

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.