Rita Ora ulkoilutti rintojaan auringossa – naureskeli kuvaajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Tänä syksynä hänet nimettiin vuosisadan toistaiseksi soitetuimmaksi naisartistiksi. Sen lisäksi hän poseeraa sosiaalisessa mediassa usein upeissa kuvissa.

Nyt Rita Ora nähdään nautiskelemassa auringosta rinnat paljaana, ja kuvaajalle hän tyytyi lähinnä naureskelemaan. Popkaunottaren mukaan kuvat on ikuistettu Kalifornian Malibussa, jossa monet supertähdet asuvat varsinkin kesäisin. Estoton Ora ei näytä poveaan juuri piilottelevan ainakaan silloin, kun ylimääräisiä silmiä ei ole näkemässä.

Taannoin Rita Ora kiinnitettiin yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista, joten hän vietti korona-ajoista merkittävän osan kengurumaassa kuvaten. Mallinmitat helposti täyttävä Rita voisi koska tahansa jättää musiikkialan ja ryhtyä täysipäiväiseksi malliksi, jos haluaisi niin tehdä.