Anastasia Karanikolaou ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa huippunäyttävä kaunotar on ikuistettu poseeraamassa surffilaudan päällä veneen perässä, ja laji näyttää onnistuvan häneltä oikein mainiosti. Silminnäkijät todennäköisesti kiinnittivät päähuomion surffaustaitojen sijaan vartalon maailmankuuluihin muotoihin.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.