Pulmuset-tähti Katey Sagal jäi auton alle – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Katey Sagal on tullut tunnetuksi muun muassa televisiosarjoista Pulmuset, Futurama ja Sons of Anarchy. Nyt 67-vuotias tähti on joutunut sairaalahoitoon Los Angelesissa loppuviikosta tapahtuneen onnettomuuden vuoksi.

Katey Sagal oli ylittämässä tietä Los Angelesissa, kun oikealta puolelta kääntynyt auto törmäsi häneen. TMZ-sivuston mukaan kuljettajan ei epäillä olleen humalassa tai huumeiden vaikutuksen alaisena, eikä tapaus ole toistaiseksi johtanut poliisitoimiin. Sagal kiidätettiin sairaalaan, mutta hänen kärsimiensä vammojen kerrotaan olleen lieviä.

Sagal nousi julkisuuteen alun perin laulajana ja lauluntekijänä. Tähden läpimurto näyttelijänä tapahtui hänen saatua roolin Pulmuset-tilannekomediasarjan Peggy Bundynä. Parhaillaan Sagal tähdittää Rebel ja The Conners -sarjoja.