The Weeknd perui jättikiertueensa – koskee myös Suomen konsertteja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&B-tähti The Weekndin fanit ovat joutuneet niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa kokemaan karvaan pettymyksen. Kanadalaismuusikko on perunut suunnitellun maailmankiertueensa, minkä vuoksi häntä ei myöskään nähdä Helsingissä 9. ja 10. syyskuuta 2022.

The Weekndin, oikealta nimeltään Abel Tesaye, oli määrä aloittaa mittava kiertueensa tammikuussa. Tähti kuitenkin ilmoitti yllättäen siirtävänsä kiertuetta ja muuttavansa sen konseptia. The Weekndin mukaan tiedossa on jotain suurempaa ja erityisempää, mikä vaatii konserttien siirtämisen isommille stadioneille.

Tapahtumajärjestäjä Livenation on ohjeistanut Hartwall Areenan konserttiin lippuja hankkineita palauttamaan lippunsa korvauksia vastaan. The Weekndin somepäivityksessä lupaillaan, että ostetut liput palauttamaan joutuvat tulevat saamaan etuoikeuden tulevien konserttien lippuihin. Korvaavia konserttipäivämääriä ei ole toistaiseksi kerrottu.