Tiger King -tähti Erik Cowien kuolinsyy paljastui – ennakko-odotukset vahvistuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin kohutusta Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu eläintehoitaja Erik Cowie kuoli syyskuussa. Hänet löydettiin 3. syyskuuta makaamassa elottomana sängyssä ystävänsä kodissa New Yorkissa. Nyt miehen kuolinsyy on selvinnyt.

Erik Cowie kuoli The Sun -lehden mukaan akuutin ja kroonisen alkoholin käytön seurauksena. Kuolinsyyntutkija määritteli kuoleman luonnolliseksi. 53-vuotiaana menehtyneen Cowien tiedetään kärsineen alkoholiongelmasta, joista hän myös puhui avoimesti julkisuudessa.

Cowie työskenteli eläintenhoitajana Greater Wynnewood Exotic Animal Park -eläintarhassa sen omistajan Joe Exoticin jouduttua vankilaan. Eläintenhoitaja todisti oikeudessa Exoticia vastaan, kertoen tämän harjoittaneen eläinrääkkäystä ja tappaneen tarhan eläimiä. Cowie itse joutui tänä vuonna tekemisiin lain kanssa jäätyään kiinni rattijuopumuksesta auto-onnettomuuden seurauksena.