Kill Bill -elokuvat saavat jatkoa? Quentin Tarantinon lausunto antaa toivoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Quentin Tarantino on kertonut useaan otteeseen suunnitelmistaan lopettaa ohjaamisen 10. elokuvansa jälkeen. Toistaiseksi tiedossa ei kuitenkaan ole, mikä hänen viimeiseksi jäävä ohjaustyönsä saattaisi olla.

Tarantino vieraili taannoin Rooman elokuvafestivaalilla, jossa hän vastaanotti elämäntyöpalkinnon kauhuikoni Dario Argentolta. Festivaaleilla ohjaajalta kysyttiin, voisiko hänen seuraava työnsä olla odotettu kolmas Kill Bill -elokuva. Tarantinon vastaus oli ytimekäs.

– Miksi ei?, Tarantino vihjasi Variety-lehden mukaan.

Tarantino kertoi kuitenkin haluavansa ohjata myös komedian. Ohjaajan ideana olisi tehdä spagettiwestern-tyylinen elokuva, jossa kaikki hahmot puhuisivat eri kieltä. Tarantinon mahdollisiin tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluvat myös elokuvakritiikkiin keskittyvän kirjan ja televisiosarjan tekeminen.