Ice-T:n vaimo Coco rietasteli julkkisjuhlissa – asuvalinta haastoi Madonnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi taannoin imettävänsä viisivuotiasta Chanel-tytärtään niin kauan kuin tämä sitä haluaa. Siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti Coco tunnetaan julkisuudessa rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan.

Tällä kertaa Coco on poseerannut näyttävässä asussa Hollywoodissa järjestetyissä Halloween-juhlissa. Kurvikas kaunotar oli pukeutunut poptähti Madonnan tunnetuksi tekemään asuun, mutta suuremmilla kurveilla. Rinnoissa olivat muhkeat tötteröt ja jalassa verkkosukkahousut.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.