Erika Vikman ja Antti Tuisku levyttivät yhdessä – rohkea video julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi Suomen valovoimaisimpiin ja lukeutuvaa ja tempauksillaan kohahduttavaa poptähteä on yhdistänyt voimansa. Antti Tuisku ja Erika Vikman julkaisivat yhteiskappaleen, joka kantaa nimeä Huonoja ideoita. Perjantaina julkaistusta kappaleesta on tehty myös retrotyylisten neonvalojen sävyttämä ja rohkeakin musiikkivideo.

Huonoja ideoita sai alkunsa Vikmanin ja Tuiskun haluttua kokeilla, mitä yhteisissä biisintekosessioissa Janne Rintalan ja Jurekin kanssa syntyisi. Kappaleen tekemisessä ei otettu turhia paineita, ja kappaleen aihio oli valmis kuudessa tunnissa. Kaksikon tavoitteena oli kuitenkin tehdä vaatimattomasti jokaikisen karaokebaarin suosituin laulu.

– Meillä synkkaa Erikan kanssa törkeän hyvin ja on vaikea uskoa että olemme tunteneet vasta vajaan vuoden. Meillä on tosi samanlainen state of mind omassa tekemisessämme: myös Erikalla on vahva tahtotila, korkea työmoraali ja hän tietää mitä tekee, kuvailee Antti Tuisku tiedotteessa.

– Olemme Antin kanssa sielunsisaruksia, joita yhdistävät villiys, pilke silmäkulmassa ja rajojen rikkominen. On myös suuri kunnia päästä tekemään töitä lapsuuteni idolin kanssa, Erika Vikman hehkuttaa.