Popkaunotar Jessie J paljasti pakaransa – silmänruokaa someseuraajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Viime aikoina nainen on esitellyt muun muassa treenattua vartaloaan somekuvissaan unohtamatta perheen pienokaista.

Nyt Jessie J nähdään keikistelemässä kameran edessä rannalla biksuissa niin, että videolla pääosaan nousee vääjäämättä hänen biksupeppunsa. Muissa kuvissa poptähti poseeraa samalla rannalla kuvakoosteessa.

Viime vuosina Jessie J on ollut paljon median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin. Viime vuonna pariskunnan on-off -suhde kuitenkin päättyi lopullisesti. Nykyisin laulaja seurustelee tanssijana työskentelevän Max Pham Nguyenin kanssa ja on alkanut haaveilemaan jopa perheen perustamisesta.