Ozzy ja Sharon Osbournen rakkaustarinasta elokuva: ”Villi, hullu ja vaarallinen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ozzy ja Sharon Osbourne lukeutuvat viihdemaailman tunnetuimpiin pariskuntiin. Black Sabbath -laulaja ja musiikkimanageri-televisiotähti ovat olleet yhdessä jo vuodesta 1979 saakka, vaikka matkalle on mahtunut monenlaisia käänteitä ja karikkoja.

Nyt Ozzyn ja Sharonin rakkaustarinasta suunnitellaan elokuvaa. Elokuvan tuottavaa Sharon itse lastensa Jack ja Aimée Osbournen kanssa. Käsikirjoittajaksi on kiinnitetty Oscar-ehdokkaana Billy Elliot -elokuvasta ollut Lee Hall.

– Suhteemme oli usein villi, hullu ja vaarallinen, mutta kuolematon rakkautemme piti meidät yhdessä. On mahtavaa tehdä yhteistyötä Sony Pictures ja Polygram -yhtiöiden kanssa tuodaksemme tarinamme valkokankaalle, Sharon Osbourne kertoi Variety-lehden mukaan.

Sharon tapasi Ozzyn työskennellessään isänsä levy-yhtiössä. Vuonna 1982 naimisiin menneen parin suhdetta ovat varjostaneet Ozzyn päihteiden käyttö, paheet ja väkivalta. Pariskunta on kuitenkin pysynyt yhdessä avioeron partaalla käymisestä huolimatta.