Rocklegenda Alice Cooper yllätti täysin – ryhtyi steppariksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien muiden muusikoiden tavoin koronakriisi tuli rajuna yllätyksenä rocklegenda Alice Cooperille. Täyteen ahdetut esiintymislavat vaihtuivat kotona vietettyyn aikaan, eikä muusikko ollut kiinnostunut internet-konserteissa esiintymisestä.

– Se oli kuin huumeista palautuminen, sillä lavalla adrenaliini on lavalla huumeesi. Kaikkihan meistä olemme raittiita, mutta sitä adrenaliinia jää kaipaamaan, Cooper kuvaili.

Alice Cooper kuitenkin keksi perheineen uuden harrastuksen korona-aikana. Perhe alkoi harrastamaan yhdessä steppiä, järjestäen harjoituksia omalla takapihallaan. Tähti tosin totesi AP-uutistoimistolle, ettei steppiliikkeitä tulla todennäköisesti näkemään hänen tulevissa esiintymisissään.

Cooper on sittemmin palannut esiintymislavoille ja uskoo olevansa tien päällä suurimman osan ensi vuodesta. Steppauksen sijaan lavalla nähdään tuttuun tapaan hänen käärmeensä, joiden kanssa esiintyessä haasteen luo niiden arvaamattomuus. Cooperin mukaan hänen täytyykin vain antaa boa-käärmeen madella oman mielensä mukaan ja improvisoida itse mukana.