Kissanomistajan hauska neuvo laiskoille ihmisille – näin sammutat valon nousematta itse ylös

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sängystä nouseminen ja valojen sammuttaminen väsyneenä voi tuntua miltei ylitsepääsemättömältä haasteelta. Valojen sammuttaminen ylös nousematta onnistuu toki useissa älykodeissa, mutta hauskan viraalivideon perusteella siihen on edullisempikin keino.

Ali G -nimellä esiintyvä TikTok-käyttäjä jakoi somealustalla hauskan niksin valojen sammuttamiseen. Hänen mukaansa valot on mahdollista kytkeä pois päältä hands free -tyyliin kissan ja laserosoittimen avulla.

Videolla Ali osoittaa laserkynällä toisen huoneen seinällä sijaitsevaa valokatkaisinta makuuhuoneesta käsin. Ei aikaakaan, kun toinen hänen kissoistaan syöksyy laserosoittimen valoa kohti. Kissa tulee punaista pilkkua jahdatessaan sammuttaneeksi samalla valon Alin puolesta.

@alianimus

##fyp ##catsoftiktok ##cornishrex ##lifehack

♬ original sound – Ali G