Marvel-fanit innostuivat – palaako Hugh Jackman sittenkin Wolverinen rooliin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaistähti Hugh Jackman näytteli supersankari Wolverineä valkokankaalla jopa 17 vuoden ajan. 52-vuotias näyttelijä ilmoitti vetäytyvänsä roolista Logan-elokuvan jälkeen. Nyt hänen on kuitenkin huhuttu jälleen palaavan Wolverineksi.

Hugh Jackman jakoi Instagram-tarinoissaan ensin fanin tekemän kuvan Wolverinen kynsistä, ja seuraavaksi otoksen jossa hän poseerasi Marvel Studiosin johtaja Kevin Feigen kanssa. Osa Marvel-faneista innostui jo julkaisujen viittaavan siihen, että hän olisi palaamassa Wolverinen rooliin Disneyn tulevissa Marvel-elokuvissa.

Hugh Jackman kertoi vuonna 2017 voivansa olla valmis palaamaan Wolverineksi, mikäli X-Men -hahmot liittyisivät Disneyn omistamaan Marvel-elokuvauniversumiin. Vuonna 2019 Disney osti Fox-yhtiön, minkä myötä viihdejätin tuottama X-Men -elokuva on enemmän kuin todennäköinen. Marvel Cinematic Universe -maailmaan sijoittuvaa X-Men -elokuvaa ei tosin todennäköisesti nähdä valkokankaalla ainakaan ennen vuotta 2024.