Robert Downey Jr. lopetti Marvel-kollegoidensa someseuraamisen – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Robert Downey Jr. on näytellyt supersankari Iron Mania lukuisissa Marvel-elokuvissa. Nyt tähti on herättänyt faniensa huolen Instagramissa. Hän ei nimittäin seuraa enää ainuttakaan Marvel-kollegaansa.

Robert Downey Jr. on lopettanut muun muassa hyvänä ystävänään tunnetun Chris Evansin ja Spiderman-tähti Tom Hollandin seuraamisen. Fanit pelkäsivät tämän tarkoittavan Downeyn ja muiden Marvel-tähtien välillä olevan pahaa verta. Taustalla vaikuttaa kuitenkin olevan jotain muuta.

Downeyn tarkkasilmäiset seuraajat huomasivat, että näyttelijä on karsinut muutenkin rankalla kädellä seuraamiaan tilejä. Tähti seuraa tällä hetkellä vain 43 tiliä Instagramissa, eikä kukaan heistä ole näyttelijä.

ET-lehden mukaan Downey vaikuttaakin kaventaneen Instagram-presenssiään keskittyäkseen tuoreen Footprint Coalition -ympäristöjärjestönsä mainostamiseen.