Tomi Björck esitteli hulppeaa kotiaan – minikerrostalo Sydneyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnettu suomalainen kokki ja ravintoloitsija Tomi Björck on jo joidenkin vuosien ajan asunut perheineen Australiassa. Hän perusti vuonna 2017 Sydneyn Bondi Beachille eurooppalaisia ja japanilaisia makuja yhdistelevän Blanca Bar & Dining -ravintolan.

Taannoin Tomi Björck osti Sydneystä uuden kodin. Julkkiskokki esitteli näyttävää pienkerrostaloa Instagramissa jakamassaan kuvasarjassa. Blanca-ravintolan tavoin uusi koti sijaitsee Sydneyn Bondissa.

Björck paljastaa Iltalehdelle suunnitelleensa ensin kokonaan uuden talon rakennuttamista. Talomarkkinat käyvät kuitenkin parhaillaan kuumina Australiassa, ja niinpä valmiin kodin ostaminen tuntui hyvältä idealta. Valmiiksi hulppean näköiseen kodin pihaan on vielä suunnitteilla edellisen rakennuttajan kanssa sauna ja spa.