Britney Spearsin pikkusisko paljasti: ”Vanhemmat painostivat aborttiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen Jamie Lynn Spears on julkaissut omat muistelmansa Things I Should Have Said. Hän paljastaa vanhempiensa panostaneen häntä tekemään abortin vuonna 2007 naisen odottaessaan ensimmäistä lastaan 16-vuotiaana.

– He tulivat huoneeseeni ja yrittivät vakuuttaa minut, että lapsen saaminen siinä kohtaa elämää oli kamala idea. Heidän mukaansa se tuhoaisi urani ja olin liian nuori. He kertoivat, että en tiennyt mitä olin tekemässä ja asia hoituisi pillereillä. Vanhemmat lupasivat hoitaa ongelman tutun lääkärin avulla, Jamie Lynn kirjoittaa kirjassaan Page Sixin mukaan.

Hän kertoo kaikkien halunneen hänen ympärillään, että ongelma, eli raskaus poistettaisiin vähin äänin. Perhe yritti ehdottaa lapsen antamista adoptoitavaksi, eikä Jamie Lynn saanut olla isosiskoonsa Britney Spearsiin yhteydessä esimerkiksi tukea saadakseen. Hän ei kuunnellut vanhempiaan ja synnytti vuonna 2008 terveen tyttövauvan. Maddie-niminen lapsi on nyt 13-vuotias.