Painajainen Elm Streetillä -elokuvan talo myynnissä – miljoonien hintapyyntö

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisia jatko-osia saaneessa Painajainen Elm Streetillä -elokuvassa pahasti palanut murhaaja Freddy Krueger vainosi Elm Streetillä asuvia nuoria heidän unissaan. Elokuvan keskeisenä kuvauspaikkana toiminut talo asettiin hiljattain myyntiin sopivasti halloweenin alla.

Kaksikerroksinen talo toimi elokuvassa sen päähenkilön Nancy Thompsonin kotina. Elokuva sijoittui Yhdysvaltojen keskilänteen Ohion osavaltioon, mutta todellisuudessa kuvauspaikkana toiminut talo sijaitsee Kalifornian Los Angelesissa. Aikaisemmin Hustlers-elokuvan ohjaaja Lorene Scafarialle kuulunut kolmen makuuhuoneen talo on asetettu myyntiin 3,2 miljoonan dollarin eli noin 2,7 miljoonan euron hintaan.

– Ostajat ovat etsineet mahtavaa kotia, jossa olisi tarpeeksi makuuhuoneita, niihin yhteydessä olevia makuuhuoneita ja tilaa kotoa käsin työskentelyyn. Tässä sellainen on, talo on kaunis, valmiina ostettavaksi ja sillä on erittäin hauska elokuviin liittyvä historia, kiinteistövälittäjä Learka Bosnak kuvaili MarketWatch-sivustolle.