Bond-tähti Daniel Craig avautui: ”Vihaan sosiaalista mediaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

James Bondin rooleistaan tunnetuksi tullut brittinäyttelijä Daniel Craig ei voi sietää sosiaalista mediaa. Moni voi samaistua miehen kommentteihin siinä, että hän haluaa elää aidosti perheensä kanssa kotiympyröissä ja rauhassa netin huomiolta.

– Voin ykisselitteisesti sanoa, että en aio koskaan liittyä sosiaaliseen mediaan. Kyse ei ole siitä, ettenkö pitäisi muista ihmisistä vaan siitä, että haluan ykistyiselämäni pysyvän yksityisenä. En ymmärrä, miksi jotkut ihmiset haluavat puhua minulle tai saada kanssani aikaiseksi tapaamisia. Olen yleisesti ottaen tylsä ja pidän omasta tilasta, Craig kertoi Sorted-lehdelle.

Hän haluaa olla tekemisisssä tosielämässä lähimpien ystäviensä kanssa. Miehen työpersoona on eri asia, ja se liittyy pelkästään hänen näyttelijän uraansa. Hän rakastaa elämäänsä kotona perheen kesken.