Elokuvien ja pelien verkkokauppa Discshop.fi lopettaa: ”Kaikki hyvä loppuu aikanaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvien ja sarjojen hankkiminen fyysisessä muodossa on suoratoistopalveluiden aikakaudella jatkuvasti haastavampaa. Nyt merkittävä elokuvien, sarjojen ja pelien pohjoismainen verkkokauppa Discshop on lopettanut toimintansa.

Discshopin lopetettua toimintansa sen varaston ja domainin osti kilpaileva CDON. Discshopin sivuille menemistä yrittävät ohjataan nyt suoraan CDONin sivuille. Varastossa olevat jo tehdyt tilaukset toimitetaan normaaliin tapaan, mutta avoimet tilaukset ja varaukset perutaan. Discshop perustettiin alun perin jo vuonna 1999, ja vuonna 2012 se siirtyi Adlibriksen omistukseen. Discshopista CDONiin siirtyville uusille asiakkaille luvataan 20 prosentin alennus elokuvaostoksista.

– Elokuvamaailmasta tunnettu lausahdus ”All good things must come to an end” sopii tähän hetkeen. Discshop lopettaa nimittäin toimintansa tänään. Syynä tähän on päätöksemme olla suorittamatta investointeja, joita olisi tarvittu elokuva- ja tv-pelien myyntisegmentin kannattavaan toimintaan, verkkokauppa kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

– Syynä tähän on päätöksemme olla suorittamatta investointeja, joita olisi tarvittu elokuva- ja tv-pelien myyntisegmentin kannattavaan toimintaan, verkkokauppa jatkaa.