Poliisi kaipaa vihjeitä: Rengaskaupoille tullut mies pahoinpideltiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Renkaita internetissä myynyt mies on joutunut pahoinpidellyksi Laitilassa. Poliisi on pyyänyt vihjeitä torstaina 21. lokakuuta Ilomäentiellä tapahtuneeseen tapaukseen liittyen.

Autonrenkaita myyneen miehen mukaan hän sopi kaupat ostajan kanssa iltaseitsemältä. Paikalle saapui tummalla porrasperäisellä autolla kolme tai neljä 30-40 -vuotiasta miestä. Miesten nostettua renkaat autoon myyjä pyysi maksua, mutta rahojen saamisen sijaan hän joutuikin pahoinpidellyksi mahdollisesti ketjulla tai patukalla.

Miesten kerrotaan poistuneen paikalta ennen kuin uhri hälytti poliisit paikalle. Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä. Lounais-Suomen poliisi on pyytänyt vihjeitä mahdollisilta silminnäkijöiltä tai muilta mahdollisesti tapauksesta tietäviltä.