Juontaja Renne Korppila tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa NRJ:n Aamupojat-ohjelmasta ja X Factor -laulukilpailusta tunnettu entinen radiojuontaja Renne Korppila on tuomittu kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Helsingin käräjäoikeus antoi tuomiot kolmesta pahoinpitelystä ja yhdestä huumausainerikoksesta.

Ensimmäiset pahoinpitelyt tapahtuivat Helsingissä kesällä 2019. Tuolloin Korppila pahoinpiteli kaksi nuorta miestä Mannerheimintien Alepan tuulikaapissa. Uhrit saivat vammoja kasvoihin ja päähän. Kolmas pahoinpitely tapahtui kuukausia myöhemmin niin ikään Helsingissä. Korppila oli lyönyt tuolloin miestä lasituopilla päähän aiheuttaen uhrille haavoja. Korppilan kerrotaan hermostuneen miehelle tämän tönäistyä hänen silloista vaimoaan, Iida Ketola-Korppilaa.

Kolmannen pahoinpitelytapauksen yhteydessä Korppilan hallusta löydettiin 1,9 grammaa kokaiinia. Tuomion sai Ilta-Sanomien mukaan myös Korppilan tuolloista vaimoa tönäissyt mies. Hänet tuomittiin kyseisestä teosta ja kahdesta muusta pahoinpitelystä vuoden ehdolliseen vankeustuomioon.