Tanhupallo paljasti mikä hänen nimensä on englanniksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi vuonna 2018 Putous-ohjelmassa ja siitä on kasvanut suomalaisten rakastama ilmiö. Kokkonen kertoo olevansa innoissaan Tanhupallon saadessa oman ohjelman. Ohjelmasarja käynnistyi televisiossa 11. syyskuuta, ja se sai heti ensimmäisestä jaksosta lähtien suuren suosion.

Moni on voinut joskus ihmetellä miten Tanhupallon nimi käännetään eri kielille, ja nyt Kiti Kokkonen on paljastanut sen Tanhupallon roolissaan. Huippusuosittu sketsihahmo paljastaa nimen olevan englanniksi Finnish Folklore Ball. Lisäksi hän paljastaa miten nimi taipuu myös esimerkiksi ruotsiksi ja italiaksi.

Tanhupallo kertoo omassa ohjelmassaan omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Terapianurkan lisäksi joka jaksossa nähdään myös Puuhahetki, Päivän posti ja Tanhupallon uutiset.

– Ohjelmassa päästään kurkkaamaan Tanhupallon maailmaan vähän enemmän kuin aikaisemmin. Ohjelman tekeminen oli aivan ihanaa! Meille sattui todella mukava ja inspiroiva työryhmä ja kaikki tuntui loksahtelevan kohdilleen. Intensiivisen ennakkovalmistelun jälkeen oli melkein terapeuttista viettää pari kuvausviikkoa kuusivuotiaana, Kiti Kokkonen kertoo.