Jen Selter paljasti miljoonien seuraamat pakarat – haastavat jopa paratiisimaiseman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Seuraajat saavatkin usein odottamaansa kuvamateriaalia kaunottaresta.

Nyt Selter on esitellyt suosionsa salaisuutta, eli muhkeaa takapuoltaan, upeissa paratiisimaisissa maisemissa. Välipalaa ja kahvia kaunotar nautiskeli hedelmien ja jogurtin kera. Asuna oli tietenkin oranssit biksut, jotka korostivat tyylikkäästi hänen suosionsa salaisuutta.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.